top of page
IMG_7098.jpeg

Yogaklasser

Klasserna alterneras på måndagar, se knappen ”Boka yogaklass” längst ner på sidan för exakt schema. 

Yoga: Klasser
Untitled

Vinyasa Flow

Måndagar kl. 19.00-20.00

En dynamisk och flödande yogaklass där styrka, balans och rörlighet får utvecklas utifrån dina förutsättningar. I vinyasa läggs fokus på övergångarna mellan positionerna, att flöda från en position till en annan. Hela kroppen blir varm och vi avslutar klassen med avslappning. Alla är välkomna oavsett erfarenhet.

Untitled

Inside Flow

Måndagar kl. 19.00-20.15

Vinyasa i takt till musik med spännande och roliga övergångar från position till position. Bit för bit bygger vi på flödet tills det landar i kroppen, sedan flödar vi igenom hela sekvensen utan avbrott i takt till musiken. Varje Inside Flow är koreograferat till en specifik låt. Detta är en klass där man blir ordentligt varm i kroppen och musiken har en stor plats.

IMG_7159.jpeg

Yoga Nidra

Måndag 18 december kl. 19.00. Nya klasser kommer 2024.

Denna klass startar med lugna och flödande vinyasa-sekvenser och landar sedan ner i yoga nidra som kan beskrivas som guidad djupavslappning.

IMG_7095.jpeg

Yogastark

Endast utvalda måndagar eller vid förfrågning/önskemål. 

Detta är en eldig klass där flödande vinyasayoga möter styrkeövningar inspirerade från yogans positioner. Du behöver inte ha yogat förut, det är få positioner som upprepas många gånger så det är lätt att hänga med. Ett roligt sätt att bygga styrka på plus yogans fördelar med att jobba med ett större rörelseomfång och smidighet.

Detta är öppna klasser och inte kurser vilket betyder att man bokar sig inför varje klass och vecka man vill vara med. Man kan alltså hänga på när man vill under terminen. Välkommen att boka dig nedan.

bottom of page