top of page
Untitled

Välkommen till studion

Mitt namn är Linda Alfredsson och det är jag som undervisar på Yoganest. Studion ligger på Spikvägen i Uddevalla och är en liten före detta industrilokal som vi 2017 renoverade till en yogastudio. Det finns yogamattor, filtar, block och andra props att låna här. Gratis parkering finns precis runt knuten.

Om: Om oss
Untitled
Om: Bild

Om mig

Yogan kom in i mitt liv runt 2010 då jag gick på klasserna som fanns på gymmet där jag var medlem. Jag testade mig fram och fastnade på riktigt för yogan när jag lite senare kom i kontakt med den flödande yogastilen vinyasa. Det var både mjukt och stark samtidigt och det påminde mig på något vis om att dansa vilket jag gjorde när jag var yngre men tyvärr hade tappat.


Det var så otroligt roligt att flöda igenom yogasekvenser och sättet detta utvecklade både styrka, balans, kroppskontroll och rörlighet på var fantastiskt. Något som också blev en viktig del för mig var yogans tekniker för närvaro och att stilla tankarna och då inte minst genom andningsövningar.  


2017 gick jag min första utbildning och började då också undervisa. Sedan dess har jag bl.a. samlat på mig kunskap utifrån dessa utbildningar:

Globalyoga 200 h grundutbildning

Globalyoga Inversion

Globalyoga Power PT

Yinyoga - Johanna Alvin 

Yoga Anatomy - Yoga Medicine

Reiki level 1 och 2 - Michelle Baker

Maternityhealth by MammaMage

Pelvic floor yoga TT - Leslie Howard

​Embodied Mama - Satu Tuomela

Pranayama - Flow Yoga School Sweden

Inside Flow - TINT Academy 

Inside Flow Academy Plus - TINT Academy

Inside Flow Advanced Immersion - Hie Kim

Om: Om oss
bottom of page