top of page
Untitled

Rekommendation

Läs vad andra har att säga

Rekommendation: Rekommendation

Jag minns mitt första besök hos Linda. Hur jag möttes av ett stort leende á la Julia Roberts. Hennes klasser är en mix av värme, humor, glädje och lekfullhet. Likt en dansare leder hon klassen mjukt och den avslutas alltid behagligt genom att man får hennes händer på axlar eller panna, som en kärleksfull gest. Linda har gett mig en annan syn på yoga, hon har fått bort den där allvarsamma stämpeln av yoga och fört in värme och glädje.

- J

Jag trodde inte att yoga var för mig. Jag trodde att yoga var flummigt, långsamt och meditation. Linda har visat att yoga är för mig, för alla, och att det är så mycket mer än det jag har fördomar om. Tack för att du delar med dig Linda!

- K

Jag har haft glädjen att få yoga på Lindas Yoganest sedan hon öppnade dörrarna 2017. Stunden på mattan i den mysiga studion blev snabbt en höjdpunkt varje vecka. Vi svettas, utmanas, skrattar och utvecklas tillsammans. Lindas flöden är härliga, musiken genomtänkt och inspirerande. Hon ser var och en av oss och guidar när det behövs. Tack Linda för all din kunskap och värme.

- M

Sagt om Inside Flow: Jag var SÅ skeptisk och nästan negativt inställd. Tänkte att detta inte är yoga. Men så fel jag hade. Idag älskar jag det och är glad att jag gav den chansen. Det infinner sig en skön lyckokänsla i kroppen redan under klassen och den sitter kvar länge.

- J

bottom of page