top of page
IMG_8189[Skärmupplösta].jpg

Priser - Bokning - Kontakt

Yogaklass - Drop in 175 kr per gång. Klippkort med 5 klipp 800 kr (giltigt i 10 veckor), klippkort med 10 klipp 1500 kr (giltigt i 4 månader) kan användas både på samtliga klassar när inget annat anges. Betalning sker på plats i studion med Swish. Boka genom knappen "Boka yogaklass" längre ner på denna sida.​

Om du önskar boka yoga för en privat grupp, kanske ni vill prova Inside Flow eller har andra önskemål, kontakta mig för tillgänglighet och pris, ju fler ni är desto förmånligare pris då ni delar på summan. 


Yoga klassas som friskvård av Skatteverket och kan alltså räknas in i friskvårdsbidraget. Studion är dock inte ansluten till epassi eller liknande.

Priser & Kontakt: Om oss
IMG_8191[Skärmupplösta].jpg
Priser & Kontakt: Bild

Kontakt

Förutom via mail på kontaktknappen ovan så nås jag också via Facebook (Yoganest Uddevalla) och Instagram (@lindasyoganest), länkar till dessa sidor ligger längst ner på sidan.


Studion ligger på Spikvägen 10 på Dyrstens industriområde i Uddevalla. Fastigheten är vit och röd och ingången ligger runt knuten på höger sida om Yoganest uggla som hänger på väggen. Det finns inget omklädningsrum i studion så kom gärna ombytt och klar. Parkering är gratis runt denna fastighet. Hör gärna av dig om du undrar något!

Priser & Kontakt: Text
bottom of page